Zsíros alapú mélyen hidratáló testápoló természetes alapanyagokból- Hidratáló testápoló mesterséges anyagok nélkül

Logo

Hidratáló testápoló

Egy olyan hidratáló testápolót keresel, ami hatékony, nincsen erős illata, természetes összetevőkből áll, és nem okoz irritációt a bőrödnek? A Ceralbin hidratáló testápoló gyógyszerészeti minőségben készül, természetes alapanyagokat tartalmaz, a bőr mélyére hatolva fejti ki hatását.

Hidratáló testápoló

Hidratáló testápoló az év minden napjára

Bőrünk hidratálása nagyon fontos, ugyanis ez szervezetünk külső védelmi vonala, ennek köszönhetően pedig rengetek kölcsönhatásnak ki van téve. A bőrünk az, ami közvetlenül érintkezik a hideg, vagy éppen a meleg levegővel, a nap káros sugaraival, a széllel, a különböző vegyületekkel (például takarítás, mosogatás közben, de maga a tiszta víz is szárító hatású, nem beszélve a strandok klóros vizéről). Ugye te sem szeretnéd elhanyagolni bőrödet? Egy minőségi hidratáló testápolóval segíthetsz abban, hogy bőröd hatékonyabban vegye fel a harcod mindezen elemekkel, és ne jelenjenek meg olyan problémák, mint a száraz bőr, vagy az irritáció, mert ezek kellemetlen tünetekkel járhatnak: hámlás, bőrpír, feszülő érzés, fájdalom, hegek és vérzés. 

 

Hidratáló testápoló mesterséges anyagok nélkül

Szeretnéd a bőrödnek a legjobbat adni? Sokat tesz érted, megérdemli, hogy te is tegyél egy kicsit érte! Válaszd a legjobb törődést neki: a Ceralbin gyógyszerészeti tisztaságú hidratáló testápolóját! A Ceralbin termékcsaládot egy magyar gyógyszerész fejlesztette ki, amikor megelégelte, hogy újszülött kislánya számára nem talál megfelelő krémeket, olyanokat, amik nem tartalmaznak mindenféle mesterséges alapanyagot, így nem irritálják a bőrt, és nem okoznak allergiás reakciót. A Ceralbin krémek, kenőcsök, fürdőkrémek kizárólag gyógyszertári tisztaságú alapanyagokat tartalmaznak, amik mellékhatások nélkül, hatékonyan táplálják, és védik a bőrt. A Ceralbin hidratáló testápolót itt találod!   

 

Hidratáló testápoló természetes összetevőkből

A ceralbin hidratáló testápoló kizárólag természetes összetevőkből áll, mesterséges színezék sincsen benne, ennek ellenére mesés illata van- olyan amilyennek a természet megalkotta. A fő összetevője a tisztított hipoallergén gyapjúzsír, aminek köszönhetően a bőr mély rétegeibe hatolva tudja kifejteni puhító, hidratáló hatását- így sokkal hatékonyabban alkalmazható, mint más vizes, olajos készítmények. Az urea vízmegkötő vegyületnek köszönhetően visszaállítja a bőr megfelelő vízháztartását, ami fontos a száraz bőr elkerülésének a szempontjából. A dobozban található még napraforgóolaj és a méhviasz is, amik szintén remek tulajdonságokkal bírnak bőrápolás szempontjából, így szinten hozzájárulnak a bőr rugalmasságának és hidratáltságának fenntartásához.

 

Hidratáló testápoló az egész családnak

A ceralbin hidratáló testápoló a bőröd legjobb barátja lesz, puhává és tündöklővé varázsolja azt. Mivel nem tartalmaz semmiféle illatanyagot, csupán a benne található természetes alapanyagok illata érződik nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is tökéletes. Gyógyszertári minősége miatt pedig a legkisebbek bőrének ápolására is alkalmaz. Érzékenybőrűek is használhatják, ugyanis a ceralbin hidratáló testápoló mindenféle mesterséges adalékoktól mentes, nem okoz irritációt. Beszerezhető a megjelölt gyógyszertárakban és a webáruházunkban.  

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.