Kiszáradt bőr kezelése természetesen- megoldás a száraz bőr ellen

Logo

Kiszáradt bőr

Sajnos napjainkban nagyon sokszor előforduló probléma a kiszáradt bőr, aminek kezelés bár nem mindig egyszerű, de ha megtaláljuk az ehhez szükséges eszközöket, akkor nagyon hatékonyan lehet enyhíteni, sőt teljesen meg is szüntetni a kiszáradt bőrrel járó tüneteket. 

Kiszáradt bőr

Ezért kell kezelni a kiszáradt bőrt

A kiszáradt bőrt nagyon fontos kezelni még idejében, ugyanis nagyon sok kellemetlen tünetet okozhat, amik a kezelés elmulasztásával egyre fokozódnak, súlyosbodnak. Éppen ezért, már a kiszáradt bőr első jelének észlelésekor érdemes közbe lépni., és megkezdeni a megfelelő kezelést. A kezdetben még csak viszkető bőr később pirosodni és hámlani kezd, a viszketés nemcsak erősödik, hanem fájdalommal is társul majd. Minél hamarabb elkezded a kiszáradt bőröd ápolását, annál könnyebb dolgod lesz, annál hamarabb vissza tudod fordítani a folyamatot, és hidratáltá tudod tenni a bőrödet. 

 

Hogyan kell kezelni a kiszáradt bőrt?

A kiszáradt bőrt egyrészt kívülről, másrészt pedig belülről kell ápolni. Ha a kiszáradt bőr első tünetei jelentkeznek, az azt jelenti, hogy vízhiány lépett fel, ezt a hiányt pedig pótolni kell. A hidratáló készítmények használata mellett tehát a vízfogyasztásnak is kiemelt szerepe van. A megfelelő mennyiségű folyadék bevitele nemcsak az egészségedre, emésztésedre van jó hatással, hanem bőrödre is. A víz segít a méregtelenítésben, de ezzel együtt a bőrt is hidratálja, segít felvenni a harcot a makacs narancsbőr ellen is. Amellett, hogy megfelelő készítményekkel külsőleg hidratálod a kiszáradt bőrt, ügyelj arra is, hogy naponta legalább 2, de inkább 3 liter folyadékot fogyassz, ha alehet tiszta víz formájában! Kerüld a cukros, alkoholos italokat!

 

Kiszáradt bőr hidratálása

A megfelelő folyadék bevitele mellett a kiszáradt bőrt külsőleg is kezelni kell, olyan kozmetikumokkal, amik feltöltik a víztartályát a bőrnek, selymessé, kisimulttá, puhává, és ragyogóvá varázsolják. A Ceralbin termékek úgy lettek megalkotva, hogy tökéletesek legyenek kiszáradt bőr kezelésére. Olyan magas minőségű, természetes alapanyagokat tartalmaznak, amik hatékonyan hidratálják a kiszáradt, vízhiányos bőrt. A termékek egytől egyik kizárólag gyógyszertári minőségű összetevőket tartalmaznak, és abból is a legjobbakat. 

 

Kiszáradt bőr kezelése a zuhany alatt

Sok szappan, egyéb kozmetikai készítmény szárítja sajnos a bőrt, ráadásul a meleg víznek is hasonló hatása van, ez pedig nincsen jó hatással az egyébként is száraz bőrre. Mi lehet a megoldás? A Ceralbin segítségével már a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban is kezelheted kiszáradt bőrödet, a Ceralbin fürdőkrém segítségével, ami egyszerre kíméletesen tisztít és ápol. A fürdőkrémet mandulaolajjal és kókuszolajjal gazdagítottuk, így nemcsak a hatása, hanem az illata is egészen biztosan elvarázsol!

 

Kiszáradt bőr kezelése hatékonyan

A kiszáradt bőr esetében nem lehet megfeledkezni a hidratálásról sem, amihez szintén tökéletes termékeket találhatsz a webáruházunkban! Olyan természetes összetevőkből álló termékeket, amik segítenek hidratálni a bőrödet. Ezek akkor is segítenek, ha már jelentkeztek a kiszáradt bőr kellemetlen tünetei, hámlás, bőrpír, fájdalom, bőrrepedezés. Argay Márton gyógyszerész jóvoltából egyszerűen és hatékonyan visszaállíthatod bőröd egészséges ápoltságát! 

Nézz szét webáruházunkban IDE kattintva, és ints búcsút kiszáradt bőrödnek!  
 

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.