Nagyon száraz bőrre testápoló: itt a leghatékonyabb kezelés

Logo

Nagyon száraz bőrre testápoló

Ha nagyon száraz bőrre testápolót keresel, akkor itt a megoldás! A Ceralbin hidratáló testápolója gyógyszertári minőségével és természetes összetevőivel segíti kezelni nagyon száraz bőrödet és megszüntetni annak tüneteit. Ismerd meg Te is!

Nagyon száraz bőrre testápoló

Nagyon száraz bőrre testápoló: a legmagasabb minőségben 

A Ceralbin hidratáló testápolója, ahogy a többi Ceralbin termék is 100%-ban magyar fejlesztésű termékek. A testápoló gyógyszertári minőségű, amely azt jelenti, hogy a legszigorúbb szabályoknak megfelelnek a benne található alapanyagok, tehát rendkívüli tisztaságúak. A Ceralbin nagyon száraz bőrre készítette testápolóját, amelyben a természetesen anyagok együttes hatása miatt képes eltüntetni az összes bőrszárazsággal járó tüntet. Így a bőrirritáció, bőrpirosság, viszketés, és a kirepedezett bőr teljesen eltűnik. 

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: ureával

Mint ahogy említettük a Ceralbin hidratáló testápolójában természetes összetevőket használtunk fel, amelyek 90% felett találhatók meg a krémben. A krém egyik leghatásosabb összetevője az urea, amely egy olyan természetes hidratáló és vízmegkötő vegyület, amely bejutva a bőrbe a mélyebb rétegekben képes kifejteni hatását, így javítja hidratáltságát és megőrzi integritását. Az ureától lesz a bőr rendkívül puha, Méhviasszal a száraz bőr ellenselymes és a környezeti hatásokkal szemben ellenállóbb. 

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: természetes hatóanyagokkal

Az urea mellett a méhviasz és a gyapjúzsír természetes hatékonyságát is felhasználtuk, ezért lesz kiváló nagyon száraz bőrre ez a testápoló. A méhviasz és a gyapjúzsír kiváló bőrpuhító hatással rendelkezik, hiszen szintén a bőr mélyebb rétegeibe hatol be. Ezek az összetevők olyan együttes hatással rendelkeznek, amely során a bőr védelme fokozódik, így elkerülhetjük az újabb kiszáradást.

Ha nagyon száraz bőrre testápolót keresel, akkor valóban a Ceralbin lesz a legjobb választás!

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: érzékeny bőr esetén is

Sokan küzdenek manapság nagyon száraz bőrrel, amely általában érzékenységgel is együtt jár. Ebben az esetben a bőrirritáció tünetei jelentkezhetnek, köztük a bőrpirosság, viszketés, repedezett bőr. A Ceralbin úgy lett megalkotva, hogy nem csak nagyon száraz bőrre kifejlesztett testápoló, hanem érzékeny bőrűek és gyermekek is alkalmazhatják. A testápoló illatanyag és parabénmentes, továbbá hipoallergén gyapjúzsírt tartalmaz, tehát semmilyen formában nem árt érzékeny bőr esetén sem. 

Ha szeretnéd Te is beszerezni és minél előbb kezelni a nagyon száraz bőr tüneteit, akkor rendeld meg webshopunkból!

 

Nagyon száraz bőrre testápoló: hogyan alkalmazzuk? 

A Ceralbin hidratáló testápolója mindennapi használatra lett kifejlesztve, így könnyedén beépíthető a napi bőrápolási rutinba. Szükség esetén naponta akár többször is használhatjuk, hiszen nagyon száraz bőrre lett megalkotva ez a testápoló. A legjobb eredményt úgy érhetjük el vele, ha zuhanyzás vagy fürdés után, a megszárított bőrfelületen alkalmazzuk, ezzel bent tartva a bőr nedvességét. A családban bárki számára használható, így akár gyermekek számra is ajánlott, hiszen érzékeny bőrre is kiváló. 

Testápoló nagyon száraz bőrre
 

Próbáld ki nagyon száraz bőrre testápolónkat, és hidd el, nem fogsz csalódni! Rendeld meg a webshopban: Ceralbin hidratáló testápoló

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.