Testápoló érzékeny bőrre, amely segít a bőrirritáció megszüntetésében | Ceralbin

Logo

Testápoló érzékeny bőrre

Hamarosan érkezik a hűvösebb, szelesebb idő, ilyenkor még inkább oda kell figyelni a bőr megfelelő ápolására. Ehhez pedig kell egy jó krém. A Ceralbin hidratáló testápolója érzékeny bőrre lett kifejlesztve így azoknak is megoldást jelent, akiknek a bőre egyébként könnyen kipirosodik, irritálttá válik.

Testápoló érzékeny bőrre

Miért szükséges a testápoló érzékeny bőrre?

Vannak szerencsés emberek, akiknek a bőre mindennemű ápolást, pakolást, krémet mellőzve is hidratált. De sokkal gyakoribb, hogy a mindennapok során a bőrt érő különböző hatások bizony kiszárítják, érzékennyé teszik. Azonban, ha rendszeresen van használva a testápoló érzékeny bőrre, akkor nem csak a tünetek enyhülnek, de a bőr víz-lipid egyensúlyának helyreállításával a kiváltó ok is megszűnhet.

 

Ez a testápoló érzékeny bőrre lett kifejlesztve

Száraz és érzékeny bőr esetén nagyon sokat segíthet a Ceralbin hidratáló testápolója. Ez a testápoló érzékeny bőrre lett fejlesztve, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, vagy allergiás reakciót kiváltó vegyületeket. Alkotóelemei között több, mint 90%-ban természetes összetevők állank.

 

Miért olyan jó a Ceralbin testápoló érzékeny bőrre?

A Ceralbin testápoló érzékeny bőrre lett kitalálva, amely egy magyar fejlesztésű gyógyszertári minőségű produktumokat készítő parabénmentes testápolóHipoallergén testápolóvállalat. Attól olyan hatásos hidratáló testápolónk, hogy kizárólag olyan összetevőket ötvöztünk amelyek valóban jót tesznek a bőrnek. Testápolónk ureát tartalmaz, amely a víz megkötéséért és a hidratáltságért felelős vegyület. Az ureaegyébként is termelődik a szervezetben, de sokszor pont az a száraz, vagy érzékeny bőr oka, hogy bőrünk nem termel elegendő ureát.A Ceralbintestápoló érzékeny bőrre hipoallergén gyapjúzsírt, napraforgóolajat és méhviaszt tartalmaz. Ezek az alapanyagok javítják a bőr vízmegkötő képességét és rugalmasabbá, hidratáltabbá teszik azt.. A krém illatát citromfű adja, emiatt olyan üdítő, de nincs benne mesterséges illatanyag, sem színezék, vagy parabén. 

 

Testápoló érzékeny bőrre – milyen gyakran kell használni?

Erre a kérdésre a válasz függ attól, hogy mennyire száraz és érzékeny a bőre, illetve attól is, hogy hogyan viszonyul a hidratáló krémekhez. Van, aki nem szereti, ha be van krémezve a teste, és nem vágyik arra, hogy ez mindennapi élmény legyen. Mások az esti fürdős rutin részeként viszonyulnak hozzá. Ez a testápoló érzékeny bőrre lett fejlesztve, nyugodtan lehet gyakran használni, akár minden nap, de a hatékony eredményért érdemes minimum hetente háromszor alkalmazni. 

Szeretnéd Te is kipróbálni testápolónkat? Nézd meg webshopunkban és rendeld meg most
 

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.