A Ceralbin története: Ismerje meg hogyan született meg márkánk

Logo

Történetünk

A Ceralbin egy igazi magyar termék, magyar innováció, melynek létrejöttét nem csak egy alapos kutatás, hanem egy érdekes, és kedves történet alapozta meg. 

A krém kidolgozója az az Argay Márton, aki a családi hagyományt folytatva ment orvostudományi egyetemre, ahol gyógyszerésznek tanult. Az egyetem elvégzése után doktori végzettséget (PHD) is szerzett, majd a családi patikában kezdett el dolgozni. Vérbeli patikusként nem csupán a kész gyógyszeripari termékek forgalmazásával, hanem a saját készítésű patikai krémekkel is foglalkozott. 

 

Gyógyszertári kozmetikum a hagyományok és kutatás alapján

A gyógyszertári kozmetikumkészítés nagy múltra tekint vissza, melynek alapja a bizalom, a patikában megtalálható Gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok és a szaktudás. Mivel a bőrünk folyamatosan ki van téve külső és belső hatásoknak, alapvető igény annak ápolása és szépítése, egészsége megtartásához. A szépségápolási cikkeknek, kozmetikumoknak feladata, hogy ápolja a bőrt, melytől egészséges és szép lesz.

Ilyen irányú tapasztalatai és kutatási vágya adott alapot arra Argay Mártonnak, hogy kislányának saját fürdető krémet készítsen. Szintén gyógyszerész feleségével együtt megvizsgálták az összes patikájukban kapható terméket, kipróbálták mindet, és elképzeltek egy olyan fürdetőt, mely mindegyikből a legjobb tulajdonságokat ötvözi. Ez alapján készítették el saját kislányuk számára a legtökéletesebb fürdető krémet. Ezek után a saját gyógyszertárában jelentkező igények alapján, született meg Mártonban a gondolat, hogy egy új kozmetikai család fejlesztésébe kezd. A gyakorlati megfigyelések mellett megszerzett tapasztalatokat felhasználva kezdett a saját készítmények előállításába.

 

Magyar gyártású gyógyszertári kozmetikai család

A cél egy olyan termékcsalád megalkotása volt, amely a tradicionális gyógyszerészeti ismereteket ötvözi a gyakorlati megfigyelésekkel, melynek eredménye magas minőségű, nagy mennyiségben is előállítható, mindenki számára elérhető termék.

Az első termék az általános ápoló kenőcs volt, melyet követet a fürdő krém és a testápoló. A kutatások azonban tovább folynak, és a család hamarosan újabb termékekkel bővül majd. 

A Ceralbint magyar gyárakban, magyar kutatások alapján készítik, mind árban mind igényekben a magyar piachoz igazodva. 

Dr. Argay Márton PhD.Dr. Argay Márton PhD

Dr. Argay Márton PhD aláírás

 

Ismerd meg termékeinket: IDE kattintva!
 

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.